Curs auriculoterapie /reflexoterapie pe ureche

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche este o terapie holistica si noninvazivă si de scurtă durată. Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche oferă rezultate imediate şi permanente pentru probleme grave si vechi de sanatate dar si pentru renunţarea la fumat şi la consumul de alcool, ajuta la controlul greutatii/obezitatii si stresului.  Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche are la bază principii din medicina tradiţională orientală izvorată din acupunctură, iar  întregul corp, organele şi ţesuturile corespund punctelor reflexogene ale urechilor si sunt reprezentate în mod simetric, pe pavilioanele urechilor. Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, „prin această tehnică se pot depista peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice” completează specialistul. Cu ajutorul unui aparat laser electropunctor, terapia poate dura 15-20 minute. Prin implusuri electrice si laser la nivelul urechii se activeaza punctele reflexogene auriculare.

Ce se invata:

– Reflexoterapie auriculara

– Auriculoterapie cu laser electropunctor

– Acupresura pe ureche cu bilute magnetice, pioneze speciale sau seminte speciale (Vacaria) pe punctele auriculare: anestezie dentara, foame, sete, fumat, dureri de spate coloana vertebrala, stomac, ficat rinichi, suprarenale etc.

Se ofera 1 aparat laser electroacupunctor, plansa ureche si Diploma de participare

Pret curs 500 lei sau 350 lei fara aparat laser electropunctor.

Program cursuri: orele  10.00 – 16.00

27.10.2018

Pentru persoanele interesate sa invete reflexoterapia plantara (talpa), palmara si auriculara (ureche) care solicita certificare, in urma examenului de absolvire se elibereaza Certificat de absolvire, program specializare Modul Terapie zonala.

Locuri limitate. Programari telefon:

Informatii si inscrieri: 📞 0747 833 069 / 0765 263 911

📧 vindecativiata@gmail.com

📧 maranca.terapii@gmail.com

vindecativiata.ro /www.maranca.ro

Va asteptam cu drag!

Comentariile sunt închise.